Cele mai apreciate filme bazate pe jocuri video

Autor: Adrian Popa | 21.02.2022
Cele mai apreciate filme bazate pe jocuri video
Foto: Profimedia Images

Filmele bazate pe jocuri video sunt, majoritatea, considerate slabe. Nu face excepție nici „Uncharted”, care are, în acest moment, un procent de doar 38% pe Rotten Tomatoes, o platformă populară care agregă recenzii pentru filme și seriale.

Fiecare film primește, pe site, un procent. Cu cât acesta este mai mare, cu atât filmul sau serialul respectiv este mai apreciat de către cei care au scris recenzii despre el.

Sunt, totuși, câteva filme bazate pe jocuri video care au reușit să depășească pragul de 50%. Iată care sunt acestea:

„Rampage” (2018) – 51%

Davis Okoye, un primatolog, interpretat de Dwayne Johnson, preferă să țină oamenii la distanță, dar are o relație specială cu George, o gorilă foarte inteligentă. Animalul se transformă, în urma unui experiment, într-o bestie violentă. Aceeași soartă o au și alte animale, iar civilizația este în pericol să fie distrusă. Okoye încearcă să găsească un antidot împreună cu un genetician.

„Tomb Raider” (2018) – 52%

Lara Croft este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Tatăl ei, un aventurier bogat, a dispărut pe când eroina era adolescentă. Lara decide să plece în căutarea părintelui ei și merge în ultimul loc în care acesta a fost văzut: un mormânt de pe o insulă misterioasă.

„Mortal Kombat” (2021) – 54%

Un bărbat aparent inofensiv își descoperă talentul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva lumea, personajul principal trebuie să câștige turneul de arte marțiale Mortal Kombat.

„Sonic the Hedgehog” (2020) – 63%

Sonic și prietenul lui, Tom Wachowski, își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul Dr. Robotnik care vrea să îl prindă pe Sonic pentru a putea controla lumea cu ajutorul lui.

„Detective Pikachu” (2019) – 68%

Un tânăr, Tim Goodman, descoperă un pokemon Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv. Personajele principale încearcă să rezolve dispariția misterioasă a tatălui lui Tom, Harry, un detectiv de poliție.

„Werewolves Within” (2021) – 86%

Bazat pe jocul VR cu același nume dezvoltat de Ubisoft, filmul urmărește declinul unui mic oraș care este asediat de o creatură misterioasă. Lipsa de încredere dintre oameni este la fel de destructivă ca forța supranaturală care îi manipulează pe toți.

CITEȘTE ȘI:

TOP 20: Cele mai proaste jocuri video, potrivit Metacritic

Legendarul joc GoldenEye 007 ar putea fi relansat pentru a marca 60 de ani de filme James Bond

Urmărește Go4Games.ro pe Google News