Chris Pine va juca în filmul „Dungeons and Dragons”

Autor: Loredana Toma | 15.12.2020
Chris Pine va juca în filmul „Dungeons and Dragons”
Chris Pine în „Outlaw King” (Foto: Profimedia Images)

Actorul Chris Pine este în negocieri pentru rolul principal din filmul „Dungeons and Dragons”. Filmul este o adaptare după jocul video cu același nume, iar regia și scenariul vor fi semnate de Jonathan Goldstein și John Francis Daley.

Cei doi sunt cunoscuți, cel mai bine, pentru producția „Game Night”, cu Rachel McAdams și Jason Bateman în rolurile principale. Scenariul este bazat pe un draft al actorului și scriitorului Michael Gilio.

Muncă de echipă pentru ca filmul să fie disponibil audienței din toata lumea

Paramount se ocupă de producție și finanțare împreună cu compania Hasbro și televiziunea eOne. Canalul TV va distribui filmul în Marea Britanie și Canada, iar Paramount se va ocupa de distribuția globală. Data inițială de lansare a fost inițial noiembrie 2021, însă acum este 27 mai 2022.

Citește și: De la mașini de lux la unelte tribale: Vin Diesel va vâna dinozauri în jocul Ark 2

„Dungeons and Dragons” a fost, inițial, adaptat pentru marile ecrane în anul 2000, pentru compania de film New Line Cinema. Din distribuție au făcut parte actorii Justin Whalin, Marlon Wayans și Jeremy Irons, dar filmul n-a avut succes.

Pine face echipă cu Gal Gadot pe 25 decembrie, în „Wonder Woman 1984”

Varianta din 2022 a fost în producție ani la rând. Inițial, filmul a fost pus sub marca Warner Bros și-i avea pe Ansel Elgort în rolul principal și pe Rob Letterman ca regizor.

Citește și: Oscar Isaac va juca rolul lui Solid Snake în filmul „Metal Gear Solid”

Apoi, după mai multe lupte prin tribunale pentru drepturile de proprietate, între companiile Sweetpea Entertainment și Hasbro, filmul s-a mutat la Paramount.

Foto: Profimedia Images

Revenind la Chris Pine, actorul va putea fi văzut alături de Gal Gadot în „Wonder Woman 1984”, cu lansare pe 25 decembrie. Momentan, el lucrează la filmul „Don’t Worry Darling”, un thriller psihologic cu Florence Pugh și Harry Styles.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Sursa: Variety

Urmărește Go4Games.ro pe Google News