Data de lansare și prețul, anunțate pentru The Expanse: A Telltale Series

Autor: Adrian Popa | 18.05.2023
Data de lansare și prețul, anunțate pentru The Expanse: A Telltale Series
Foto: Telltale Games

Jocul The Expanse: A Telltale Series, bazat pe serialul „The Expanse” al Amazon, are o dată de lansare.

Dezvoltatorul Telltale Games a structurat jocul în cinci episoade. Episodul 1 va debuta pe 27 iulie, iar celelalte vor urma la două săptămâni distanță unul după altul. Ultimul va fi lansat pe 21 septembrie 2023.

Precomenzile vor începe la 1 iunie, atât pentru ediția Standard (care va costa 40 de dolari), cât și pentru cea Deluxe (45 de dolari; include conținut suplimentar, despre care nu cunoaștem detalii). Cei care vor comanda titlul pentru PlayStation sau PC îl vor primi cu 24 de ore mai devreme.

The Expanse: A Telltale Series va fi disponibil pe platformele PlayStation 4/5, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin intermediul Epic Games Store).

Acțiunea din universul The Expanse, imaginat de autorul James S. A. Corey (pseudonim folosit de Daniel Abraham și Ty Franck), se petrece în viitor, începând cu anul 2350. Oamenii au colonizat mare parte din sistemul solar. Trei entități importante concurează pentru influență și resurse: oamenii de pe Pământ, locuitorii de pe Marte și coloniștii din Centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter.

Citește și: Studiu: 45% dintre gameri doresc mai multe jocuri video bazate pe filme și seriale

Jucătorii vor intra în pielea Caminei Drummer, care, împreună cu echipa ei de „căutători prin gunoaie”, navighează prin Centura de asteroizi. Jucătorii vor trebui să ia decizii dificile după ce pe nava Artemis a izbucnit o revoltă. Rolul lui Drummer este jucat tot de actrița din serial, Cara Gee.

Așteptările sunt mari pentru acest titlu. Telltale Games a lansat în trecut jocuri foarte apreciate bazate pe seriale: The Walking Dead (2020) și Game of Thrones (2014).

The Expanse: A Telltale Series este primul titlu lansat de dezvoltator după ce a fost reformat în 2019.

Citește și: Recomandări: 5 jocuri video excelente bazate pe seriale

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News