Assassin’s Creed 3, confirmat pentru 30 octombrie 2012

| 16.02.2012
Assassin’s Creed 3, confirmat pentru 30 octombrie 2012

Se pare că lista de titluri Ubisoft aşteptate în 2012 a fost cât se poate de reală, dacă ar fi să ne luăm după proaspăt lansatul trailer pentru Far Cry 3 sau confirmarea faptului că, într-adevăr, Assassin’s Creed III va fi lansat în cursul acestui an.

Această din urmă veste a venit în cadrul unei conferinţe ţinute de Ubisoft cu investitorii, Yves Guillemot, CEO-ul companiei, afirmând faptul că Assassin’s Creed III va fi lansat pe 30 octombrie 2012. De asemenea, Guillemot se aşteaptă ca aceasta să fie cea mai importantă lansare din istoria Ubisoft.

Assassin's Creed 3

Tot în cadrul acestei conferinţe, s-a anunţat că nu mai puţin de 7 milioane de exemplare ale celui mai recent joc al seriei – Assassin’s Creed: Revelations – au fost vândute până la sfârşitul anului trecut. Revelations a încheiat însă trilogia dedicată eroului Ezio Auditore da Firenze, un nou personaj central fiind aşteptat pentru acest al treilea episod al seriei Assassin’s Creed.

De asemenea, s-au speculat mai multe perioade temporale în care acţiunea din următorul Assassin’s Creed ar putea avea loc: Egipt, China, America în perioada formării Statelor Unite sau Revoluţia Franceză din perioada 1789-1799.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News