Assassin’s Creed 3 – Gameplay Trailer

| 11.05.2012
Assassin’s Creed 3 – Gameplay Trailer

După cum au promis, cei de la Ubisoft au lansat primul trailer cu secvenţe de gameplay din viitorul Assassin’s Creed III. Pe lângă imaginile din joc, în acest trailer putem auzi prima dată vocea noului erou al seriei – Connor, sau Ratohnhake’ton, după numele sau indian. Acesta este fiul unui pelerin britanic şi a unei femei din tribului de amerindieni Mohawk.

În Assassin’s Creed III vom avea ocazia să trăim o parte din copilăria lui Connor, precum şi conflictul dintre pelerini şi tribul Mohawk. Grosul acţiunii va avea loc însă în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Şi de această dată vom avea mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Assassin’s Creed III va fi lansat pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, datele de apariţie pentru versiunile de PC si Nintendo Wii U nefiind confirmate încă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News