Assassin’s Creed 3 – multiplayer trailer, data de lansare pentru PC, conţinut extra pe PS3

| 14.08.2012
Assassin’s Creed 3 – multiplayer trailer, data de lansare pentru PC, conţinut extra pe PS3

Pe măsură ce ne apropiem de Gamescom 2012, Ubisoft oferă din ce în ce mai multe detalii despre viitorul Assassin’s Creed III. Astfel, deşi ştiam datele de lansare pentru versiunile de PlayStation 3 şi Xbox 360 ale jocului, veştile oficiale despre ediţia de PC încă se lăsau aşteptate. Din fericire, şi acest aspect a fost lămurit: Assassin’s Creed III va fi lansat pentru PC pe 20 noiembrie 2012, în Statele Unite ale Americii, şi 23 noiembrie 2012, în Europa.

Mai mult, se pare că săptămânile suplimentare de aşteptare nu vor fi pe deplin justificate: doar versiunea de PlayStation 3 a lui Assassin’s Creed III urmează să include conţinut suplimentar (ce va totaliza o oră de gameplay), dacă ar fi să ne luăm după coperta jocului publicată de Amazon.

Assassin's Creed 3

Chiar şi aşa, toate ediţiile jocului vor beneficia de multiplayer online, Ubisoft oferind şi primul trailer oficial dedicat acestei componente din Assassin’s Creed III.

În Assassin’s Creed III, eroul principal va fi Connor Kenway, sau Ratohnhake’ton, după numele sau Indian, fiul unui pelerin britanic şi a unei femei din tribului de amerindieni Mohawk. Acţiunea va avea loc însă în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Şi de această dată vom avea mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Assassin’s Creed III va fi lansat în Europa pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC fiind aşteptată pe 23 noiembrie 2012. Data apariţiei pentru ediţia de Nintendo Wii U nu a fost confirmată încă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News