Assassin’s Creed 3 primeşte documentare despre procesul de dezvoltare a jocului

| 31.08.2012
Assassin’s Creed 3 primeşte documentare despre procesul de dezvoltare a jocului

Ubisoft a lansat „Inside Assassin’s Creed III, o serie de mini-documentare dedicate procesului de dezvoltare a jocului. Prima parte analizează elementele principale ce stau la baza acestui nou joc al seriei Assassin’s Creed: perioada istorică în care se desfăşoară acţiunea, originile eroului Connor Kenway sau motorul grafic AnvilNext.

Cel de-al doilea episod al mini-seriei „Inside Assassin’s Creed III” intră în detalii despre modul în care se vor desfăşura luptele din joc, despre armele pe care Connor le va avea la dispoziţie şi despre tacticile folosite în bătăliile acelor vremuri.

În Assassin’s Creed III, eroul principal va fi Connor Kenway, sau Ratohnhake’ton, după numele sau Indian, fiul unui pelerin britanic şi a unei femei din tribului de amerindieni Mohawk. Acţiunea va avea loc însă în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Şi de această dată vom avea mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Assassin’s Creed III va fi lansat în Europa pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC fiind aşteptată pe 23 noiembrie 2012. Data apariţiei pentru ediţia de Nintendo Wii U nu a fost confirmată încă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News