Assassin’s Creed 3 se va desfăşura în timpul Revoluţiei Americane (UPDATE)

| 02.03.2012
Assassin’s Creed 3 se va desfăşura în timpul Revoluţiei Americane (UPDATE)

Update: Ubisoft a confirmat în cursul serii trecute faptul că zvonurile apărute despre Assassin’s Creed III sunt adevărate, jocul fiind aşteptat pe 30 octombrie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. De asemenea, au fost făcute publice copertele celor trei ediţii ale lui Assassin’s Creed III, pe care le puteţi admira în continuare.

Assassin's Creed 3Assassin's Creed 3Assassin's Creed 3

Nu în ultimul rând, cei de la Ubisoft au ţinut să precizeze că un anunţ oficial şi detalii suplimentare legate de Assassin’s Creed III vor fi publicate luni, 5 martie 2012. GameInformer a confirmat de asemenea că viitorul număr al revistei va conţine un material extins despre noul joc, coperta fiind în întregime dedicată lui Assassin’s Creed III.

Assassin's Creed 3


Un angajat al lanţului de magazine Best Buy le-a trimis celor de la Kotaku o fotografie cel puţin interesantă. Aceasta a fost realizată în secţiunea dedicată angajaţilor dintr-unul dintre magazinele Best Buy şi-l întruchipează pe presupusul nou erou din Assassin’s Creed III.

După cum se poate observa, teoriile conform cărora următorul joc al seriei urma să se desfăşoare în timpul Revoluţiei Americane (America în perioada formării Statelor Unite, între 1763 şi 1791) par din ce în ce mai plauzibile. De asemenea, se pare că noul erou este de sorginte amerindiană. Conform zvonurilor, Assassin’s Creed III ar trebui să încheie povestea lui Desmond Miles şi să pună, cel puţin temporar, capăt seriei.

Assassin's Creed 3

Assassin’s Creed III a fost deja confirmat în cadrul unei conferinţe cu investitorii Ubisoft, lansarea sa fiind planificată pentru 30 octombrie 2012. Jocul nu a fost însă anunţat oficial încă. Se pare că această dezvăluire va avea loc în viitoarea ediţie a revistei GameInformer, dacă ar fi să ne luăm după banner-ul care şi-a făcut apariţia pe site-ul acestora (eliminat între timp).

Assassin's Creed 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News