Assassin’s Creed 3 – sfârşitul poveştii lui Desmond Miles

| 23.10.2012
Assassin’s Creed 3 – sfârşitul poveştii lui Desmond Miles

Prin vocea lead designer-ului Steve Masters, Ubisoft a confirmat faptul că Assassin’s Creed III va marca sfârşitul poveştii lui Desmond Miles, eroul care prin intermediul Animusului retrăia vieţile strămoşilor săi (Altair şi Ezio Auditore), dobândindu-le astfel abilităţile.

Finalul aventurii lui Desmond va fi cel mai probabil legat de data de 21 decembrie 2012, zi în care, în universul Assassin’s Creed, urmează să aiba loc un eveniment care va şterge omenirea de pe faţa Pământului. Mai multe detalii în trailerul de mai jos.

De această dată, Desmons Miles va avea sub control un al treilea erou – Connor Kenway, acţiunea urmând să se desfăşoare în timpul Războiului de Independenţă ce a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Vor exista mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Assassin’s Creed III va fi lansat în Europa pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC fiind aşteptată pe 23 noiembrie 2012. Ediţia pentru Nintendo Wii U va fi lansată simultan cu apariţia pe piaţă a consolei (30 noiembrie 2012).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News