Assassin’s Creed 3 – trailer final înainte de lansare

| 24.10.2012
Assassin’s Creed 3 – trailer final înainte de lansare

Assassin's Creed 3

Săptămâna viitoare Assassin’s Creed III va fi lansat în versiunile pentru consolele Xbox 360 şi PlayStation 3. Jocul încheie povestea eroului Desmond Miles, însă introduce şi un nou personaj – asasinul de origine amerindiană Connor Kenway. Pe numele său indian Ratohnhake’ton, Connor este fiul unui pelerin britanic şi al unei femei din tribului Mohawk.

Pentru a sărbători aşa cum se cuvine această ocazie, Ubisoft a lansat trailerul final pentru Assassin’s Creed III.

De asemenea, după cum se ştia deja, Assassin’s Creed III pentru PlayStation 3 va include o oră de gameplay suplimentar, sub forma unei mini-campanii formate din patru misiuni. Mai multe detalii în trailerul de mai jos.

Acţiunea va avea loc în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Şi de această dată vom avea mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Assassin’s Creed III va fi lansat în Europa pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC fiind aşteptată pe 23 noiembrie 2012. Ediţia pentru Nintendo Wii U va fi lansată simultan cu apariţia pe piaţă a consolei (30 noiembrie 2012).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News