Assassin’s Creed 3 vă invită la o partidă de ceai

| 28.09.2012
Assassin’s Creed 3 vă invită la o partidă de ceai

Una dintre marile atracţii ale jocurilor Assassin’s Creed este reprezentată de posibilitatea de a lua parte la evenimente istorice faimoase, a căror desfăşurare poate fi influenţată de intervenţia jucătorului. Assassin’s Creed III nu va face excepţie de la această regulă, trailerul de mai jos fiind o mărturie în acest sens. Este vorba despre Partida de ceai de la Boston (1773), unul dintre evenimentele care au dus la declanşarea Revoluţiei americane.

În Assassin’s Creed III, eroul principal va fi Connor Kenway, sau Ratohnhake’ton, după numele său indian, fiul unui pelerin britanic şi a unei femei din tribului de amerindieni Mohawk. Acţiunea va avea loc însă în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783). Şi de această dată vom avea mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier, un mediu de joc ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Assassin’s Creed III va fi lansat în Europa pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC fiind aşteptată pe 23 noiembrie 2012. Ediţia pentru Nintendo Wii U va fi lansată la apariţia pe piaţă a consolei (30 noiembrie 2012).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News