Assassin’s Creed 3 – Wolf Pack: multiplayer cooperativ

| 16.07.2012
Assassin's Creed 3 – Wolf Pack: multiplayer cooperativ

Cu ocazia Comic-Con 2012, Ubisoft a rezervat o nouă surpriză fanilor Assassin’s Creed: cel de-al treilea joc principal al seriei va beneficia de o componentă multiplayer cooperativ. Denumit Wolf Pack, noul mod multiplayer va permite unei echipe de maximum patru persoane să se aventureze în Assassin’s Creed III, încercând să ucidă variate ţinte pe parcursul a nu mai puţin de 25 de etape de joc (sequences în seria Assassin’s Creed).

Bineînţeles, vor exista numeroase opţiuni de gameplay, special adaptate acestui mod de joc, cum ar fi posibilitatea de a ucide sincronizat (toţi cei patru participanţi la joc îşi doboară victimile în acelaşi timp). Mai multe detalii despre multiplayer-ul Wolf Pack, precum şi secvenţe din acest mod de joc, pot fi găsite în materialul de mai jos. De asemenea, în galeria ataşată puteţi admira primele capturi de ecran din noul mod multiplayer din Assassin’s Creed III.

Assassin’s Creed III va fi lansat pe 31 octombrie 2012 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, versiunile de PC şi Nintendo Wii U fiind aşteptate de asemenea în cursul acestui an calendaristic.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News