Assassin’s Creed 4 Black Flag la Gamescom 2013: demo şi trailere noi

| 23.08.2013
Assassin’s Creed 4 Black Flag la Gamescom 2013: demo şi trailere noi

Ubisoft a venit la Gamescom 2013 cu lecţiile învăţate în ceea ce priveşte Assassin’s Creed IV: Black Flag. Demonstraţia de gameplay de la conferinţa Sony a fost urmată de două noi trailere (dintre care unul live action, realizat cu ajutorul actorilor reali). De asemenea, am avut ocazia de a încerca jocul pe propria piele, pe un PC highend echipat cu o placă grafică NVIDIA GeForce GTX de ultimă generaţie, rezultatele fiind superbe.

Căpitanul Edward Kenway va avea posibilitatea de a vizita peste 50 de locaţii, dintre care nu vor lipsi cele trei mari oraşe din joc: Havana, Kingston sau Nassau. Folosindu-şi propria corabie, The Jackdaw, Edward va putea explora chiar şi fundurile oceanelor, în căutare de epave şi comori.

Assassin’s Creed IV: Black Flag va fi lansat pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U începând cu 1 noiembrie 2013 în Europa. Versiunea de PC va urma după câteva săptămâni, în timp ce ediţiile pentru PlayStation 4 şi Xbox One vor fi disponibile odată cu apariţia acestor noi console.

Assassin's Creed 4 Black Flag

Urmărește Go4Games.ro pe Google News