Assassin’s Creed 4: Black Flag se lansează în România

| 31.10.2013
Assassin’s Creed 4: Black Flag se lansează în România

De-a lungul anilor, fanii Assassin’s Creed din România s-au obişnuit cu evenimentele speciale, menite să celebreze lansarea fiecărui joc din serie. Assassin’s Creed IV: Black Flag nu va face excepţie, provocând gamerii să ia parte la evenimentul de lansare al celui mai intrigant joc al seriei de până acum. Lansarea va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie 2013, începând cu ora 11:00, în magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucureşti.

Dezvoltat de mai multe studiouri Ubisoft printre care şi cel din Bucureşti, Assassin’s Creed IV: Black Flag plasează jucătorul în anul 1715, pe vremea când piraţii făceau legea şi ameninţau marile puteri din Europa. Luptele pe mare se împletesc cu cele de pe uscat, rezultatul fiind un gameplay rafinat faţă de episoadele anterioare.

Povestea şi lumea de joc se depărtează şi ele de moştenirea Assassin’s Creed, conflictul dintre asasini şi templieri fiind prezentat din perspectiva protagonistului Edward Kenway şi a echipajului său de piraţi. În joc îşi vor face apariţia şi alţi piraţi celebri precum Blackbeard, Calico Jack sau Benjamin Hornigold.

Participanţii la evenimentul de lansare vor avea şansa de a încerca jocul pe console PlayStation 3, iar cei mai entuziaşti cunoscători ai universului Aasssin’s Creed vor fi răsplătiţi cu numeroase premii: tricouri, ceasuri de buzunar, jurnale, postere, hanorace, brelocuri şi multe alte surprize. În plus, fanii vor avea ocazia să îi cunoască personal pe dezvoltatorii jocului de la studiul Ubisoft din Bucureşti

Evenimentul se va încheia cu o tombolă, care oferă tuturor participanţilor şansa de a pleca acasă cu o ediţie de colecţie Assassin’s Creed IV: Black Flag – Buccaneer Edition, dar şi cu versiuni standard ale jocului.

Assassin's Creed 4 Black Flag

Urmărește Go4Games.ro pe Google News