Batman: Arkham Knight a primit primul trailer de gameplay

| 22.05.2014
Batman: Arkham Knight a primit primul trailer de gameplay

Warner Bros. şi studioul Rocksteady au oferit primul trailer pentru Batman: Arkham Knight realizat cu ajutorul secvenţelor de gameplay. După cum ne aşteptam, viitorul joc ce-l va avea pe Batman în prim plan arată spectaculos, demonstrând că avem de-a face cu un titlu dedicat în exclusivitate platformelor de nouă generaţie. De asemenea, în galeria ataşată puteţi admira noi imagini din Batman: Arkham Knight.

Povestea din Arkham Knight va continua evenimentele din Arkham City, care au culminat cu moartea lui Joker. În lipsa unei ameninţări pe măsura lui Batman, dupa cum puteţi observa şi în trailerul de mai sus, Scarecrow mobilizează răufăcătorii din Gotham într-o încercare finală de a elimina Cavalerul Întunecat.

Acţiunea se va desfăşura şi de această dată într-un Gotham City extins, de cinci ori mai mare decât mediul de joc din Arkham City. Pentru a traversa acest mediu de joc, Batman îşi va putea folosi, în premieră, Batmobilul. Oraşul va fi împărţit în trei porţiuni principale şi nu vor exista timpi de încărcare atunci când se va intra sau se va ieşi din clădiri.

Batman: Arkham Knight are la baza o ediţie modernizată a motorului grafic Unreal Engine va fi lansat pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC în toamna acestui an.

Batman Arkham Knight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News