Batman: Arkham Knight – primele imagini

| 18.03.2014
Batman: Arkham Knight - primele imagini

Şi-au făcut apariţia pe Internet primele imagini din Batman: Arkham Knight, cel de-al treilea joc al seriei realizat de studioul Rocksteady. Arkham Knight este produs în exclusivitate pentru consolele de nouă generaţie şi pentru PC, îmbunătăţirile grafice făcute posibile de aceste platforme fiind evidente în imaginile de mai jos.

Batman Arkham Knight

Arkham Knight va avea loc după evenimentele din Arkham City, care au culminat cu moartea lui Joker. Scarecrow reuneşte toţi răufăcătorii din Gotham într-o încercare finală de a elimina Cavalerul Întunecat. Astfel, nu vor lipsi The Penguin, Two Face, Harley Quinn şi alţii.

Acţiunea se va desfăşura şi de această dată într-un Gotham City extins, de cinci ori mai mare decât mediul de joc din Arkham City. Oraşul va fi împărţit în trei porţiuni principale şi nu vor exista timpi de încărcare atunci când se va intra sau se va ieşi din clădiri. Batman îşi va putea folosi Batmobilul, pe care îl va putea apela când are nevoie şi conduce pe străzile din Gotham.

Batman: Arkham Knight foloseşte o ediţie modificată a motorului grafic Unreal Engine şi va fi lansat pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC în cursul anului 2014.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News