Batman: Arkham Origins – exclusivităţile primesc trailere

| 25.09.2013
Batman: Arkham Origins – exclusivităţile primesc trailere

Cei de la Warner Bros. Games au făcut publice două trailere noi pentru Batman: Arkham Origins, oferind astfel detalii despre ce elemente exclusive vor fi caracteristice platformelor pe care va fi lansat jocul.

Astfel, cei care aleg versiunea de PlayStation 3 a lui Batman: Arkham Origins vor primi gratuit şi în exclusvitate pachetul DLC Knightfall, care include două skin-uri speciale pentru Batman, precum şi cinci hărţi challenge suplimentare.

În schimb, cei care preferă PC-ul drept principală platformă de gaming (şi deţin o placă video NVIDIA) se vor putea bucura de efecte grafice suplimentare (NVIDIA PhysX, tessellation, TXAA), după cum puteţi vedea în secvenţele de mai jos.

Acţiunea din Batman: Arkham Origins va fi plasată într-un Gotham City extins şi va conţine o poveste originală care se va desfăşura cu câţiva ani înaintea evenimentelor din Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City. Întrucât povestea are loc înainte de apariţia celor mai periculoşi criminali din Gotham City, Batman: Arkham Origins prezintă un Batman tânăr şi neexperimentat, care se va lupta cu infractorii pentru a deveni Cavalerul Întunecat.

Batman: Arkham Origins va fi lansat pe 25 octombrie 2013, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U.

Batman Arkham OriginsBatman Arkham Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News