Batman: Arkham Origins lovit de amânări

| 21.10.2013
Batman: Arkham Origins lovit de amânări

Veşti proaste pentru cei care, la sfârşitul acestei săptămâni, plănuiau să achiziţioneze varianta de PC a lui Batman: Arkham Origins. Warner Bros. Games au anunţat că Batman: Arkham Origins, în ediţiile retail pentru PC şi Nintendo Wii U, a fost amânat până pe 8 noiembrie 2013. Intârzierea se aplică şi versiunii pentru Nintendo 3DS a jocului Batman: Arkham Origins Blackgate şi este valabilă doar în Europa.

În schimb, ediţiile retail pentru consolele PlayStation 3 şi Xbox 360 (precum şi Batman: Arkham Origins Blackgate pentru PlayStation Vita) nu vor fi afectate, acestea fiind în continuare aşteptate pe piaţă la data stabilită: 25 octombrie 2013. De asemenea, amânarea nu va afecta ediţia digitală pentru PC a jocului, Batman: Arkham Origins urmând a fi disponibil pe Steam la sfârşitul acestei săptămâni.

Amânările nu sunt valabile pe continentul nord-american, unde Batman: Arkham Origins va fi livrat, în toate versiunile sale, pe 25 octombrie 2013. Până atunci, vă lăsăm în compania spotului TV folosit pentru a promova jocul.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News