Batman: Arkham Origins se lansează în România

| 24.10.2013
Batman: Arkham Origins se lansează în România

Weekend-ul acesta se află sub semnul liliacului, Batman: Arkham Origins, cel mai asteptat joc al anului pentru iubitorii de poveşti cu super eroi, urmând să fie lansat oficial şi în ţara noastră. Evenimentul de lansare al noului joc Batman se va desfăşura duminică, 27 octombrie 2013, începând cu orele 11:00, la showroom-ul eMAG Crângaşi.

Dezvoltat de studioul WB Games Montréal, Batman: Arkham Origins prezintă evenimente premergătoare acţiunii din Batman: Arkham Asylum şi Arkham City. În Origins, este spusă povestea unui Batman mai tânăr şi mai impulsiv, acţiunea având loc într-una dintre cele mai dificile nopţi ale vieţii sale. De asemenea, Batman: Arkham Origins este primul joc al seriei care include o componentă multiplayer online, în care jucătorii se pot confrunta intrând în rolurile de super erou sau răufăcător.

În cadrul evenimentului de lansare, participanţii vor avea ocazia de a încerca Arkham Origins pe console PlayStation 3, dar şi de a participa la diferite concursuri. Pentru început, fanii Cavalerului Întunecat vor fi provocaţi să vină costumaţi în personajele favorite din seria Batman. Premiul este pe măsura efortului: cel mai bun cosplay va fi răsplătit cu o ediţie de colecţie Batman: Arkham Origins. Vor mai exista însă şi alte ocazii de a câştiga jocuri, tricouri, măşti, brelocuri şi alte premii legate de universul Batman. În plus, cei care cumpără Batman: Arkham Origins în cadrul evenimentului de lansare vor fi răsplătiţi cu câte un pachet surpriză.

Batman Arkham Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News