Batman: Arkham Origins va avea o componentă multiplayer!

| 01.08.2013
Batman: Arkham Origins va avea o componentă multiplayer!

Warner Bros. Interactive Entertainment au confirmat faptul că Batman: Arkham Origins va fi primul joc al seriei care va beneficia de o componentă multiplayer online. Astfel, în timp ce porţiunea single player a căzut pe umerii celor de la Warner Bros. Montreal, multiplayer-ul Arkham Origins este opera studioului Splash Damage (Wolfenstein: Enemy Territory, Enemy Territory: Quake Wars, Brink).

Multiplayer-ul online din Batman: Arkham Origins încearcă să combine gameplay-ul specific seriei cu mecanicile clasice de third person shooter, jucătorii urmând să aibă opţiunile fie de a se alătura echipelor de nelegiuiţi conduse de Bane sau Joker, fie de a intra în pielea eroilor Batman şi Robin. Mai mult, se poate opta chiar pentru întruchiparea celor doi răufăcători Bane sau Joker. Mai multe detalii în trailer-ul de mai jos.

Acţiunea din Batman: Arkham Origins va fi plasată într-un Gotham City extins şi va conţine o poveste originală care se va desfăşura cu câţiva ani înaintea evenimentelor din Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City. Întrucât povestea are loc înainte de apariţia celor mai periculoşi criminali din Gotham City, Batman: Arkham Origins prezintă un Batman tânăr şi neexperimentat, care se va lupta cu infractorii pentru a deveni Cavalerul Întunecat.

Batman: Arkham Origins va fi lansat pe 25 octombrie 2013, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U. Versiunii pentru Nintendo Wii U îi va lipsi componenta multiplayer.

Batman Arkham Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News