Blizzard anulează BlizzCon 2012, se concentrează pe jocuri

| 26.01.2012
Blizzard anulează BlizzCon 2012, se concentrează pe jocuri

Blizzard Entertainment a anunţat că nu va mai organiza ediţia din 2012 a convenţiei BlizzCon. Compania californiană a declarat că această decizie a fost luată din cauza programului foarte încarcat din acest an, Blizzard preferând să se concentreze pe finalizarea şi lansarea proiectelor actuale – Diablo III, StarCraft II: Heart of The Swarm şi World of Warcraft: Mists of Pandaria (toate aşteptate în 2012).

BlizzConAn de an, evenimentele din seria BlizzCon reuneau sub un singur acoperiş toţi fanii interesaţi de jocurile celor de la Blizzard, oferind conferinţe de presă şi anunţuri în premieră, posibilitatea de a discuta personal cu membrii echipelor producătoare, concursuri şi concerte exclusive. Spre exemplu, în ediţia de anul trecut a fost anunţat noul expansion Mists of Pandaria pentru World of Warcraft şi au fost oferite detalii despre ediţia de colecţie a lui Diablo III.

Totuşi, The Battle.net World Championships, seria de campionate dedicate jocurilor Blizzard care are de obicei loc cu ocazia BlizzCon, se va desfăşura şi anul acesta, în cadrul unui eveniment separat, ce se va ţine pe continentul asiatic, spre sfârşitul lui 2012. De asemenea, Blizzard Entertainment a confirmat organizarea ediţiei 2013 a BlizzCon, despre care vor fi anunţate detalii în viitorul apropiat.

Zvonurile vorbeau despre faptul că Blizzard Entertainment urma să anunţe următorul joc MMO – nume de cod Titan – în cadrul BlizzCon 2012. Se pare că va trebui să aşteptăm însă 2013 pentru un astfel de anunţ.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News