Brutal Legend va fi lansat şi pe PC

| 14.02.2013
Brutal Legend va fi lansat şi pe PC

Studioul Double Fine Productions, condus de renumitul Tim Schafer, a anunţat că Brutal Legend, joc lansat pentru console în colaborare cu Electronic Arts în 2009, va vedea în sfârşit lumina zilei şi pe PC. Mai mult, jocul va fi lansat prin intermediul Steam chiar la sfârşitul acestei luni, toţi cei care precomandă Brutal Legend primind automat acces la sesiunea de testare beta dedicată componentei multiplayer.

Brutal Legend este un joc de acţiune open world cu influenţe de strategie în timp real. Ceea ce îl diferenţiază însă de alte titluri similare este universul aparte în care are loc acţiunea: jucătorii au ocazia să intre în pielea lui Eddie Riggs, un fan înrăit al muzicii rock/metal, care este transportat într-un tărâm misterios, construit după toate stereotipurile acestui gen muzical.

În această lume, Eddie (interpratat de actorul Jack Black) are ocazia să cunoască personaje inedite, în spatele cărora se ascund nume foarte importante ale muzicii rock: Lemmy Kilmister (Motorhead), Lita Ford, Ozzy Ousbourne sau Rob Halford (Judas Priest).

Brutal Legend va fi lansat pe PC pe 26 februarie 2013 şi poate fi achiziţionat prin intermediul Steam.

Brutal Legend

Urmărește Go4Games.ro pe Google News