Cele mai bune cadouri pe care le puteți oferi unui jucător de Counter-Strike: Global Offensive

Autor: Vlad Ionescu | 09.12.2020
Cele mai bune cadouri pe care le puteți oferi unui jucător de Counter-Strike: Global Offensive

Unele cadouri cu o tematică de Counter-Strike, unul dintre cele mai populare shootere din industria jocurilor video, vin în ajutorul persoanelor ce vor să ofere un dar mai special pentru Crăciunul de anul acesta. Datorită faptului că perioada sărbatorilor este chiar după colț și majoritatea persoanelor sunt deja în căutarea unui cadou, acest articol va contribui, cu siguranță, la inspirația pentru alegerea unui dar aparte.

În cazul în care nu doriți să investiți foarte mult în cadouri pentru unui gamer de Counter-Strike Global Offensive, aici fiind incluse clasicele componente de calculator, monitoare și periferice de calculator dedicate profesioniștilor, v-am pregătit o listă compusă din cele mai interesante cadouri pe care le puteți dărui în perioada sărbătorilor, și nu numai.

Tastă cu specific de Counter-Strike

Pe lângă un mouse performant, ce ajută gamerii să aibă o țintire cât mai eficientă și precisă, un utilizator al jocului Counter-Strike are nevoie, de asemenea, și de o tastatură mecanică rapidă și sigură în mișcare. Dacă totuși nu doriți să achizionați o tastatură nouă, diverși producători vă pun la dispoziție o singură tastă cu aspect de CS:GO, tasta fiind foarte ușor de adăugat pe orice tastatura mecanică. Un buton personalizat, cu tematica de CS, va reuși cu siguranță să impresioneze un gamer adevărat.

Un tablou al hărții favorite din CS:GO

Deși sunt o mulțime de hărți în jocul oferit de Valve, fiecare jucător de CS are, cu siguranță, una favorită. Fie ca discutăm despre ceva mai clasic, cum ar fi Dust2, sau ceva mai recent lansat de producători, de genul Overpass, un gamer va avea întodeaună o hartă preferată pe care va dori să își dispute partidele competitive. Cadoul poate fi sub forma unui tablou.

cadouri Counter-Strike

Cană cu diferite skin-uri și arme

Oricât de distractiv ar fi jucatul pe calculator, orice gamer are nevoie de o pauză corectă de hidratare. Fie că pauza de apa vine într-un meci intens, când scorul este de 15 la 15, fie că este la începutul sesiunii de gaming, o cană personalizată de CS îi va oferi persoanei dragi doza de motivație de care are nevoie pentru a câștiga meciul. Cana poate fi acoperită cu un design de armă sau skin.

cadouri Counter-Strike

Figurină personalizată CS GO

Atât personajele jucătorilor din Counter-Strike, cât și gainile de pe harta Inferno, ar putea constitui cadoul ideal pentru un jucător de Counter-Strike. De-a lungul anilor, găinile au căpătat o popularitate foarte mare în rândul gamerilor ce preferă harta Inferno, devenind astfel un adevărat simbol al jocului. În plus, figurinele de Terro sau Anti-Terro sunt de asemenea o idee foarte bună de cadou.

cadouri Counter-Strike

Urmărește Go4Games.ro pe Google News