CryEngine 3 a primit un upgrade la GDC 2012, Crytek anunţă un nou proiect (UPDATE)

| 13.03.2012
CryEngine 3 a primit un upgrade la GDC 2012, Crytek anunţă un nou proiect (UPDATE)

Update: Crytek, prin vocea lui Nick Button-Brown, manager general al companiei, a anunţat că are în lucru un nou joc „absolut fantastic”, pe care urmează să-l anunţe luna viitoare.

Brown s-a ferit de la a oferi mai multe detalii despre acest titlu, însă a recunoscut că noul joc este dezvoltat în paralel cu Ryse (joc dedicat exclusiv consolei Xbox 360 şi senzorului Kinect) şi Homefront 2 (continuarea shooter-ului militar lansat de THQ în 2011) la studiourile Crytek din Frankfurt şi Nottingham.

Se vorbeşte că pentru acest nou joc Crytek va colabora din nou cu Electronic Arts, zvonurile indicând că ar fi vorba despre cel de-al treilea titlu al seriei Crysis.


După ce Epic Games a prezentat la GDC 2012 îmbunătăţirile aduse deja clasicului motor grafic Unreal Engine 3, nici Crytek nu a ratat ocazia de a se lăuda cu noile opţiuni implementate în CryEngine 3, tehnologia din spatele lui Crysis 2.

Demonstraţia vizuală pe care o puteţi urmări mai jos scoate în evidenţă posibilităţile grafice avansate pe care CryEngine 3 le oferă: character shading, tessellation, character tessellation, ocean tessellation, advanced particle shading, real time reflections, enhanced lighting effects, dynamic AI navigation etc.

De asemenea, sunt prezentate şi câteva imagini din proiecte noi realizate cu ajutorul tehnologiei CryEngine 3: shooter-ul free to play Warface, reţeaua socială Gface sau simpaticul joc puzzle Fibble Flick’n’roll.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News