Darksiders 2 a fost amânat şi va fi lansat abia în august

| 19.04.2012
Darksiders 2 a fost amânat şi va fi lansat abia în august

Prin intermediul site-ului oficial al jocului, THQ şi Vigil Games au anunţat amânarea lui Darksiders II. Astfel, deşi lansarea jocului urma să aibă loc la sfârşitul lunii iunie, studiourile Vigil Games se pare că au nevoie de mai mult timp pentru a finisa aventura lui Death, Darksiders II fiind acum aşteptat în luna august a acestui an.

Se pare că acesta a fost singurul motiv pentru care jocul a fost amânat, THQ infirmând zvonurile conform cărora recentele concedieri au influenţat în vreun fel procesul de dezvoltare a lui Darksiders II. De asemenea, jocul nu a fost amânat pentru a fi lansat simultan şi pe Wii U, această ediţie urmând să apară concomitent cu noua consolă Nintendo (cel mai probabil, în perioada sărbătorilor de iarnă a acestui an).

În Darksiders II, eroul principal va fi Death, un alt călăreţ al Apocalipsei, evenimentele urmând să se desfăşoare în paralel cu povestea din primul titlu al seriei. În timp ce War (personajul principal din primul Darksiders) este păcălit sa declanşeze Apocalipsa pe Pământ, Death va lupta la rândul său pentru a demonstra nevinovaţia fratelui său.

După amânare, Darksiders II va fi lansat pe parcusul lunii august (datele exacte vor fi anunţate în curând), pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News