Darksiders 2 – dată de lansare şi bonusuri la precomandă

| 15.02.2012
Darksiders 2 – dată de lansare şi bonusuri la precomandă

THQ a confirmat datele de lansare pentru Darksiders 2, action adventure-ul realizat de studioul Vigil Games. Jocul va fi abordat de această dată din perspectiva lui Death, al doilea călăreţ al Apocalipsei, care, la rândul său, încearcă să dovedească nevinovăţia fratelui sau, War (eroul primului Darksiders).

Astfel, Darksiders 2 va fi lansat pe 26 iunie 2012 (Statele Unite) şi 29 iunie 2012 (Europa), pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, o versiune pentru Nintendo Wii U fiind de asemenea planificată. Pentru a convinge eventualii cumpărători să investească în Darksiders 2, sunt oferite şi diferite bonsuri pentru cei care optează pentru o precomandă.

Cei care optează pentru retailerii GameStop (Statele Unite şi Irlanda), GAME (Marea Britanie) sau GameStation vor primi Death Rides Pack, un pachet de quest-uri secundare exclusive, ce vor adăuga jocului circa 2 ore de gameplay suplimentar.

Darksiders 2

Cei care aleg lanţul de magazine american Best Buy se vor alege cu Angel of Death Pack, care va oferi jucătorilor un set unic de amură, o pereche de coase (arme) îmbunătăţite şi un upgrade vizual pentru companiul din joc, corbul Dust.

Precomenzile prin Amazon (US sau UK) vor fi livrate alături de Deadly Despair Pack, care va conferi viteză sporită armăsarului călărit de Death. Niciuna dintre aceste variante de precomenzi nu este accesibilă publicului din România, cu excepţia celor venite din partea Amazon.

Cu această ocazie, a fost lansată şi o serie nouă de imagini din Darksiders 2, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News