Darksiders 2 – noi detalii şi secvenţe de gameplay

| 07.02.2012
Darksiders 2 – noi detalii şi secvenţe de gameplay

Cei de la G4TV au realizat un video preview extins al jocului Darksiders 2, cea mai nouă creaţie a studioului Vigil Games. Seria Darksiders a fost creată de Joe Madureira, artist specializat în realizarea de benzi desenate, fost membru al echipei de la Marvel Comics.

În materialul de mai jos, David Adams, general manager al studioului Vigil Games, explică ce diferenţiază Darksiders 2 de primul joc al seriei, cu ajutorul unor secvenţe de gameplay prezentate în premieră. Eroul din această continuare va fi Death, un alt călăreţ al Apocalipsei, iar evenimentele din Darksiders 2 se vor desfăşura în paralel cu aventura lui War din primul titlu al seriei. Conform lui Adams, echipa de la Vigil a adus modificări semnificative motorului grafic Unreal Engine 3 pentru acest al doilea Darksiders. Mai multe detalii, în materialul video de mai jos.

Darksiders 2 va fi lansat la începutul acestei veri, în cursul lunii iunie 2012, pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. Jocul va fi de asemenea publicat şi pentru Nintendo Wii U, după ce această nouă consolă va apărea pe piaţă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News