Daylight a fost amânat

| 03.04.2014
Daylight a fost amânat

Zombie Studios a anunţat amânarea noului lor joc Daylight. Astfel, survival horror-ul va fi lansat abia pe 29 aprilie 2014, cu o întârziere de peste 20 de zile faţă de data anunţată iniţial. Producătorii au preferat să amâne data de lansare pentru a finisa unele dintre momentele înfricoşătoare ale jocului. Pentru a mai îndulci amarul fanilor, a fost lansat un nou trailer pentru Daylight.

Daylight este unul dintre primele titluri ce foloseşte noul motor grafic Unreal Engine 4, acest pas înainte permiţându-le celor de la Zombie să ofere o aventură diferită de fiecare dată când este pornit jocul, prin intermediul conţinutului generat procedural. Alte elemente distinctive al jocului sunt personajul central feminin, precum şi telefonul mobil , ce poate fi folosit drept lanternă, mijloc de orientare, dar care va detecta şi fenomenele paranormale din mediul înconjurător.

Daylight va fi disponibil pentru PC şi PlayStation 4, la un preţ echivalent cu 14,99$/13,99€/11,99£. Jocul este disponibil la precomandă prin intermediul Steam (9,37€) sau PlayStation Store US (9,99$ pentru abonaţii PlayStation Plus, 11,99$ pentru utilizatorii obişnuiţi).

Daylight

Urmărește Go4Games.ro pe Google News