Dead Island atacă Dota şi League of Legends

| 08.08.2013
Dead Island atacă Dota şi League of Legends

În cazul în care eraţi în căutare de titluri noi din genul MOBA (Dota, League of Legends etc.), Deep Silver are o surpriză pentru voi. Este vorba de proaspăt anunţatul Dead Island: Epidemic, un joc free-to-play pentru PC, bazat pe universul creat de polonezii de la Techland.

În Dead Island: Epidemic, trei echipe de supravieţuitori se vor confrunta în încercarea de a scapă cu viaţă din atacurile morţilor vii. Deep Silver promite că, în ciuda schimbării de direcţie, Epidemic va încorpora toate elementele de gameplay definitorii pentru seria Dead Island. Publisher-ul merge şi mai departe, definind combinaţia dintre genul MOBA şi Dead Island drept un nou tip de joc botezat ZOMBA (zombie online multiplayer battle arena).

Din păcate, Deep Silver nu a oferit alte detalii despre Dead Island: Epidemic şi nu a publicat imagini sau secvenţe video din joc. Publisher-ul promite însă să prezinte informaţii suplimentare despre Dead Island: Epidemic cu ocazia târgului GamesCom 2013, ce se va desfăşura la sfârşitul acestei luni, în Koln, Germania.

Dead Island Epidemic

Urmărește Go4Games.ro pe Google News