Deadpool are dată de lansare!

| 18.04.2013
Deadpool are dată de lansare!

Activision şi studioul High Moon Studios (autorii seriei de shootere Transformers) au anunţat că jocul dedicat super eroului Deadpool va fi lansat în această vară. Astfel, Deadpool va vedea lumina zilei pe 25 iunie 2013 în Statele Unite ale Americii (şi probabil 28 iunie în restul teritoriilor), pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

O surpriză placută, mai ales în condiţiile în care vorbim de publisher-ul Activision, este preţul la care jocul Deadpool va fi comercializat. Astfel, în regiunile nord americane, Deadpool va costa doar 49,99$ (ediţiile de PS3 şi Xbox 360) şi 39,99$ (versiunea de PC).

Deadpool

Precomenzile la magazinele americane vor oferi şi un pachet de conţinut suplimentar – Merc with a Map Pack, care include două hărţi suplimentare pentru modul Challenge din joc, precum şi două costume adiţionale pentru modul de joc Infinite. Rămâne de văzut dacă aceste promoţii se vor aplica şi pentru clienţii din Europa.

Rolul lui Deadpool va fi interpretat in joc de Nolan North, acelaşi actor care a dat glas unor eroi precum Nathan Drake (seria Uncharted) sau Desmond Miles (seria Assassin’s Creed).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News