Dishonored – ucide în felul tău! (UPDATE)

| 19.09.2012
Dishonored – ucide în felul tău! (UPDATE)

Update: A fost lansata si a patra parte a seriei de mini-documentare dedicate lui Dishonored. De aceasta data membrii echipei producatoare de la Arkane Studios discuta despre procesele de finalizare si finisare a jocului.


Bethesda şi Arkane Studios continuă seria de mini-documentare prin intermediul cărora doresc să scoată în evidenţă ce elemente diferenţiază Dishonored de restul jocurilor first person de pe piaţă. Dishonored se doreşte a fi un veritabil simulator de asasinate în care jucătorul are libertate totală în ceea ce priveşte metoda pe care doreşte să o folosească pentru a ucide. Tocmai acest aspect este analizat de trailerul de mai jos.

Nume importante îşi aduc aportul la dezvoltarea lui Dishonored: Raphael Colantonio (fondatorul studioului Arkane) şi Harvey Smith (una dintre minţile creative din spatele primelor două jocuri Deus Ex) sunt directorii de creaţie ai acestui joc, în timp ce Viktor Antonov, omul responsabil pentru crearea oraşului City 17 din Half-Life 2, s-a ocupat de direcţia artistică a acestui titlu.

Dishonored va fi lansat în Europa pe 12 octombrie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News