DreamHack se întoarce la Bucureşti, în septembrie

| 18.04.2013
DreamHack se întoarce la Bucureşti, în septembrie

Cel mai important eveniment de sport electronic se reîntoarce, în această toamnă, în România. DreamHack Bucureşti 2013 va avea loc pe 14 şi 15 septembrie, la Sala Polivalentă, cu sprijinul Romtelecom, şi va pune la dispoziţia jucătorilor premii de peste 30.000 de euro.

Dacă în ediţia anterioară jucătorii s-au “luptat” în turnee de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 şi League of Legends, la DreamHack Bucureşti 2013 aceştia se vor întrece în competiţii de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi Dota 2.

O noutate a evenimentului care se va desfăşura în perioada 14 – 15 septembrie 2013 este dată de faptul că vor exista competiţii şi pe console şi pe telefoane mobile. De asemenea, show-ul din această toamnă va fi transmis online de Romtelecom pe www.dolce-sport.ro şi pe canalul TV de sport al companiei cu acelaşi nume, Dolce Sport, iar biletele pot fi achiziţionate deja pe www.dreamhack.ro. Romtelecom este partener al competiţiei pentru a treia oară consecutiv.

DreamHack 2013

DreamHack Bucureşti 2012 a fost a patra şi ultima etapă din calendarul de anul trecut al DreamHack Eizo Open, un turneu de referinţă pentru sportul electronic mondial, a cărei finală a avut loc în perioada 22 – 25 noiembrie la Jonkoping, în Suedia.

La evenimentul din România au participat circa 200 de jucători de top, veniţi din peste 20 de ţări. Aceştia şi-au disputat premii în bani, dar şi participarea directă sau câştigarea de puncte pentru accederea la marea finală a turneului din Suedia. Ediţia de anul trecut a DreamHack Bucureşti a reuşit să atragă 4.000 de spectatori în cele două zile de eveniment.

Dolce-Sport.ro, alături de 20 televiziuni şi site-uri de pe 3 continente, au transmis în direct evenimentul care s-a desfăşurat pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi.

Partenerii media ai DreamHack Bucureşti 2013 sunt Computerblog.ro, Das Cloud, GO4IT, Level, Mobzine.ro, PCMHZ.com, Playtech.ro, PRO FM, Smart IT, Techzone.ro, Zon@ IT.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News