Dying Light – 10 minute de gameplay intens

| 18.12.2013
Dying Light - 10 minute de gameplay intens

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Techland au lansat un nou trailer pentru Dying Light, cel mai recent proiect survival horror cu zombie al studioului polonez. De această dată avem de-a face cu aproape 10 minute de gameplay din versiunea pentru PlayStation 4 a jocului, foarte similare cu ce am putut experimenta personal în cadrul prezentării de la Gamescom 2013. Conform producătorilor, graţie posibilităţilor aduse de noua generaţie de console, Dying Light va folosi un ciclu noapte-zi capabil să aducă o nouă dinamică acestui gen de jocuri.

În timpul zilei, jucătorii vor putea supravieţui mai uşor, morţii vii preferând să stea departe de lumina soarelui. În schimb, noaptea zombies vor ieşi la atac, devenind mult mai agresivi. De asemenea, întunericul prieşte şi altor prădători, care îşi vor face apariţia doar în această perioadă a zilei. Exact aceste aspecte sunt scoase în evidenţă de secvenţele din clipul de mai jos.

Dying Light foloseşte motorul grafic Chrome Engine 6, special conceput pentru consolele de nouă generaţie, DirectX 11 şi alte astfel de tehnologii avansate şi va fi lansat în 2014 pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Dying Light

Urmărește Go4Games.ro pe Google News