Film de scurt metraj inspirat de jocurile Portal

| 24.08.2011
Film de scurt metraj inspirat de jocurile Portal

Fanii jocurilor video sunt unele dintre cele mai pasionate şi creative persoane din lume, lucru demonstrat de numeroasele filme sau melodii realizate drept tribut adus titlurilor favorite. Un exemplu recent a fost Mortal Kombat: Rebirth, prin intermediul căruia regizorul Kevin Tancharoen i-a convins pe cei de la Warner Bros. să-i ofere susţinerea necesarp pentru a realiza mini-seria Mortal Kombat: Legacy.

La ComicCon, a venit rândul regizorului Dan Trachtenberg (The Totally Rad Show) să-şi prezinte propria viziune asupra universului Portal, prin scurt metrajul Portal: No Escape. Coloana sonoră a filmului a fost compusă de Mike Zarin, iar în rolul principal o puteţi admira pe Danielle Rayne:

Pe viitor, şi graţie creaţiilor de genul celei de mai sus, poate adaptările cinematografice după jocuri de succes (precum şi jocurile produse după filme) vor începe să facă cinste materialelor-sursă. Poate acest gen de filme nu vor mai fi realizate în grabă, doar pentru bani, de oameni străini de fenomen, care habar n-au ce înseamnă de fapt un joc video.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News