Filmul World of Warcraft, din nou amânat

| 28.11.2013
Filmul World of Warcraft, din nou amânat

Conform Variety, filmul World of Warcraft tocmai a fost amânat din nou. Programat iniţial pentru 18 decembrie 2015, World of Warcraft ar fi fost decalat de Universal Pictures şi Legendary Pictures până pe 11 martie 2016. Deşi nu au fost oferite explicaţii pentru această amânare, gurile rele vorbesc despre noul film Star Wars, a cărui premieră urma să aibă loc în aceeaşi zi cu World of Warcraft, şi care în mod sigur ar fi eclipsat adaptarea cinematografică a jocului Blizzard.

Filmul World of Warcraft este descris drept „o aventură de proporţii epice în care lumi întregi se vor ciocni”, cu un buget de 100 de milioane de dolari, la cârma proiectului aflându-se regizorul Duncan Jone (care are deja la activ SF-urile Source Code şi Moon). Charles Leavitt va scrie scenariul, în timp ce Universal Pictures se va ocupa de distribuţia filmului.

Planurile de a aduce World of Warcraft pe marile ecrane datează din 2006, când Blizzard Entertainment şi Legendary Pictures au semnat un acord în acest sens. Aşteptat iniţial în 2009, filmul World of Warcraft a suferit numeroase amânări, regizorul de la acea vreme, Sam Raimi (trilogia Spider-Man), alegând să părăsească proiectul.

World of Warcraft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News