God of War: Ascension – primul joc al seriei cu multiplayer!

| 03.05.2012
God of War: Ascension – primul joc al seriei cu multiplayer!

Sony a anunţat, prin vocea game director-ului Todd Papy, ca viitorul God of War: Ascension va fi primul joc al seriei ce va încorpora o componentă multiplayer online. Mai mult, au fost oferite secvenţe de gameplay, imagini şi detalii despre acest mod multiplayer.

În primul rând, în acest mod de joc, Kratos (eroul principal al seriei) nu se va mai afla în prim plan. În schimb, jucătorii vor putea alege să întruchipeze eroi ai armatelor spartane sau troiene. Apoi se va opta pentru un zeu în numele căruia se vor duce luptele (Zeus, Ares, Poseidon sau Hermes). Şi, în funcţie de alegerile făcute, eroul va fi echipat cu diferite arme, armuri sau decoraţiuni.

Până la opt jucători vor putea lua parte la confruntările online din God of War: Ascension, divizaţi în două echipe (Sparta vs. Troia). Echipa producătoare de la Sony Santa Monica nu a definitivat încă lista completă a modurilor de joc online, însă a prezentat o primă astfel de implementare: lângă o arenă împânzită de tot felul de capcane este înlănţuit în ciclop gigantic. Harta are două puncte cheie, pe care fiecare echipă trebuie să le controleze pentru a putea trage capul ciclopului mai aproape de arenă. Odată ce o echipă reuşeşte acest lucru, poate începe lupta propriu-zisă împotriva ciclopului, scopul final fiind uciderea acestuia.

Pe lângă multiplayer, God of War: Ascension va beneficia şi de obişnuita campanie single player, în care vom avea ocazia să aflam şi mai multe secrete din trecutul eroului Kratos.

God of War: Ascension va fi lansat în primăvara anului viitor, exclusiv pentru PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News