Grand Theft Auto V se lansează în România!

| 11.09.2013
Grand Theft Auto V se lansează în România!

Grand Theft Auto V, poate cel mai aşteptat joc al anului, va apărea în cursul săptămânii viitoare, iar gamerii din România vor primi jocul simultan cu cei din restul lumii. Astfel, GTA V se va lansa în noaptea de luni, 16 septembrie, în magazinul Media Galaxy din Mall Vitan, Bucureşti.

Începând cu ora 22:30, toţi fanii seriei GTA vor fi aşteptaţi pentru a fi printre primii din România care joacă GTA V pe console PlayStation 3 şi pentru a participa la un adevărat spectacol, care va recrea atmosfera din joc. Pe lângă prezentarea noului GTA V, evenimentul va găzdui mai multe surprize, precum cunoscutul DJ Phlo Da Shaolin, care va mixa cele mai noi melodii hip hop sau trupa de dans BlockBusters Crew. Pentru a avea o petrecere adevărată, ca în Los Santos, toţi cei prezenţi vor putea participa la concursuri şi vor avea ocazia de a câştiga premii legate de joc.

GTA V promite cea mai cuprinzătoare lume de joc deschisă realizată vreodată de studiourile Rockstar Games: întregul Los Santos (replica virtuală a Los Angeles-ului real), precum şi împrejurimile acestuia vor fi recreate în detaliu. De asemenea, pentru prima dată într-un astfel de joc, povestea din GTA V va avea nu mai puţin de trei personaje principale, jucătorii fiind liberi să comute între aceşti eroi oricând doreşte.

Fiecare dintre aceşti eroi reprezintă un alt tip de criminal: Franklin este un borfaş de stradă care vrea să se îmbogăţească cât mai uşor şi repede, Michael este un escroc retras care vrea doar puţină linişte, iar Trevor este un maniac violent şi imprevizibil. Din cauza unor evenimente neprevăzute ei ajung să formeze o echipă nu tocmai obişnuită, care se angajează într-o serie de activităţi deosebit de riscante, în speranţa de a se îmbogăţi peste noapte.

Aşadar, toţi fanii sunt aşteptaţi luni, pe 16 septembrie, începând cu orele 22:30, în magazinul Media Galaxy din Bucureşti Mall, Calea Vitan 55-59, Bucureşti, pentru a celebra lansarea unuia dintre jocurile care promit să-şi lase amprenta asupra istoriei gamingului.

GTA5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News