GTA V – cum să furi o maşină în imagini

| 17.05.2013
GTA V – cum să furi o maşină în imagini

Seria Grand Theft Auto a fost construită pe principiul de a lăsa jucătorul să fure orice maşină întâlneşte în mediul de joc. Având în vedere acest lucru, este curios cât timp le-a luat celor de la Rockstar Games să lanseze imagini noi din Grand Theft Auto V în care să portretizeze exact acest moment: furtul unui autovehicul. Această imagine, alături de noi capturi de ecran din GTA V, pot fi admirate în galeria ataşată.

GTA5

GTA V promite cea mai cuprinzătoare lume de joc deschisă realizată vreodată de studiourile Rockstar Games: întregul Los Santos (replica virtuală a Los Angeles-ului real), precum şi împrejurimile acestuia vor fi recreate în detaliu. De asemenea, pentru prima dată într-un astfel de joc, povestea din GTA V va avea nu mai puţin de trei personaje principale, jucătorul fiind liber să comute între aceşti eroi oricând doreşte.

Grand Theft Auto V va fi lansat pe 17 septembrie 2013, pentru PlayStation 3 şi Xbox 360. Veştile oficiale despre o eventuală versiune pentru PC se lasă încă aşteptate.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News