GTA V – începe perioada de precomandă pentru PC?

| 30.01.2014
GTA V - începe perioada de precomandă pentru PC?

Grand Theft Auto V a fost lansat în toamna anului trecut pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 şi s-a bucurat de un succes comercial enorm, înregistrând vânzări de aproximativ 30 de milioane de exemplare până în prezent. Bineînţeles, odată cu apariţia jocului pe console, au început să apară şi zvonurile legate de o eventuală versiune pentru PC a lui GTA V.

Dacă până acum credibilitatea acestora era oarecum pusă sub semnul întrebării, iată că lanţul de magazine Elkjøp din Norvegia a confirmat faptul că urmează să accepte precomenzi pentru GTA V de PC începând de mâine, vineri, 30 ianuarie 2014. Elkjøp, cunoscut în afara regiunii drept Elgiganten şi deţinut de compania britanică Dixons Retail, a dezvăluit această veste către colegii de la GameReactor prin vocea unui manager de magazin.

Bineînţeles, am mai avut parte de asemenea zvonuri şi în trecut, Amazon oferind posibilitatea de a precomanda versiunea de PC pentru GTA V de câteva luni bune, însă totul s-a dovedit nefondat până în acest moment. Totuşi, dacă retailer-ul norvegian are dreptate şi precomenzile pentru GTA V PC vor deveni „oficiale”, ar trebui să ne aşteptăm ca Rockstar Games să confirme la rândul lor prin intermediul unui anunţ oficial.

GTA 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News