GTA V pe PC în primele luni ale lui 2014? (UPDATE)

| 21.10.2013
GTA V pe PC în primele luni ale lui 2014? (UPDATE)

Update: Apar noi indicii conform cărora Grand Theft Auto V urmează într-adevăr să fie lansat şi pentru PC. Conform unui membru Guru3D, cea mai nouă versiune a pachetului de driveri Catalyst pentru plăcile video AMD include liniile de cod de mai jos. Aşadar, tot ceea ce pare să mai lipsească este un anunţ oficial al celor de la Rockstar Games.

GTA 5


Colegii de la Eurogamer vin cu veşti bune pentru cei care vor sa joace Grand Theft Auto V, dar nu deţin încă o consolă: conform mai multor surse din industrie, Rockstar Games ar urma să lanseze o versiune pentru PC a lui GTA V în primul trimestru al anului 2014.

Evident, cei de la Rockstar Games nu au confirmat încă aceste supoziţii, fiind probabil în continuare ocupaţi cu update-urile pentru versiunile de console ale lui Grand Theft Auto Online. O eventuală lansare a lui GTA V pe PC în primele luni ale anului viitor n-ar fi însă o surpriză: încă de la Grand Theft Auto III, Rockstar lansează versiunile de PC ale titlurilor GTA la aproximativ 6 luni după cele dedicate consolelor.

Până la noi veşti legate de mult aşteptata versiune de PC a jocului, vă invităm să aruncaţi o privire pe review-ul nostru pentru Grand Theft Auto V, precum şi pe preview-ul video, unde prezentăm în detaliu una dintre misiunile din joc.

GTA 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News