GTA V – planuri mari pentru conţinut suplimentar

| 10.12.2013
GTA V - planuri mari pentru conţinut suplimentar

Rockstar Games tocmai a dezvăluit planurile de viitor referitoare la pachetele de conţinut suplimentar ce vor fi lansate pentru Grand Theft Auto V, precum şi pentru GTA Online, componenta multiplayer a jocului.

Primul pe listă este Grand Theft Auto Online, care va primi chiar în cursul acestei săptămâni Deathmatch & Race Creators Beta. Cu ajutorul acestui editor, jucătorii îşi vor putea crea propriile misiuni de tip Deathmatch, Team Deathmatch, Race, GTA Race sau Rally Race şi le vor putea partaja cu restul comunităţii GTA prin intermediul Rockstar Social Club.

GTA 5

Tot în decembrie va fi lansat şi un nou mod de joc dedicat componentei Grand Theft Auto Online: Capture, o versiune personalizată „în stil GTA” a obişnuitului Capture The Flag. La rândul său, Capture va beneficia de mai multe variaţiuni (Raid, Contend, Hold şi GTA) şi va pune faţă în faţă până la patru echipe ce-şi vor disputa supremaţia pe străzile din Los Santos.

Update-urile de conţinut vor continua şi în 2014: jafurile vor fi adăugate şi în GTA Online, acestea fiind gândite pentru a putea fi jucate în mod cooperativ. Nu în ultimul rând, Rockstar Games are de gând să lanseze anul viitor şi conţinut nou pentru porţiunea single player din GTA V, povestea şi aventurile lui Michael, Franklin şi Trevor urmând să continue în partea de sud a statului San Andreas.

Grand Theft Auto V a fost lansat pe 17 septembrie 2013, pentru Xbox 360 şi PlayStation 3. Eventualele versiuni pentru PC sau pentru consolele de generaţie nouă nu au fost încă confirmate.

GTA 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News