Injustice: Gods Among Us – dată de lansare şi ediţie de colecţie

| 16.01.2013
Injustice: Gods Among Us – dată de lansare şi ediţie de colecţie

Warner Bros. Interactive Entertainment a confirmat data de lansare exactă a celui mai nou joc realizat de NetherRealm Studios: Injustice Gods Among Us va fi lansat la mijlocul acestei primăveri, pe 19 aprilie 2013. Pe lângă PlayStation 3 şi Xbox 360, Injustice va fi lansat si pentru Nintendo Wii U şi va beneficia şi de o ediţie de colecţie.

Injustice: Gods Among Us, în ediţia de colecţie, va fi livrat într-o cutie specială, cu carcasă metalică, şi va oferi, pe lângă jocul propriu-zis, o revistă de benzi desenate cu preview-ul poveştii şi o figurină înaltă de 23cm reprezentând personajele Batman şi Wonder Woman.

Injustice Gods Among Us

La fel ca în cazul lui Mortal Kombat (precedentul titlu al celor de la NetherRealm Studios), şi Injustice: Gods Among Us este un joc de lupte, ce va arunca în arenă cele mai cunoscute personaje din universul DC Comics: Batman, Superman, Harley Quinn, The Flash, Wonder Woman etc.

Eroii vor fi împărţiţi în două categorii: cei bazaţi pe super-puteri (cum ar fi Superman sau The Flash) şi cei care vor lupta cu ajutorul gadget-urilor (Batman sau Harley Quinn). De asemenea, producătorii promit numeroase moduri de interacţiune cu mediul înconjurător.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News