Joc gratuit: Slender

| 06.07.2012
Joc gratuit: Slender

Slender este un joc horror gratuit realizat de studioul independent Parsec Productions. Jocul are la bază mitul lui Slender Man, o legendă urbană legată de apariţia unei creaturi ciudate care „răpeşte” persoane, victimile acesteia dispărând de pe faţa Pământului. Slender Man are o fizionomie longilină, cu mai multe membre, uneori îmbrăcat într-un costum cu o cravată roşie.

În Slender, jucătorul intră în pielea unei ţinte a creaturii Slender Man şi este nevoit să strângă opt bilete cu informaţii despre acest monstru în timp ce se fereşte constant de acesta. Mediul de joc este foarte întunecat, singura unealtă ajutătoare fiind lanterna, care, la rândul său, poate rămâne fără baterii.

Slender este mai mult un experiment de game development al unei singure persoane – Mark Hadley, care prin intermediul acestui joc a încercat să se familiarizeze cu motorul grafic Unity Engine. Chiar şi în lipsa unei prezentări grafice de ultimă oră, Slender se poate dovedi deosebit de interesant şi, nu în ultimul rând, extrem de înfricoşător.

Slender

Urmărește Go4Games.ro pe Google News