Cum arată remake-ul Mafia: Definitive Edition în comparație cu jocul original

| 15.06.2020
Cum arată remake-ul Mafia: Definitive Edition în comparație cu jocul original

2K Games s-a folosit de recentul PC Gaming Show pentru a dezvălui un nou trailer oficial pentru Mafia: Definitive Edition, remake-ul complet al primului joc din serie, cel lansat în 2002. De asemenea, pentru a evidenția îmbunătățirile vizuale dintre ediția originală a jocului Mafia și noul remake Mafia: Definitive Edition, canalul de YouTube TripleADigest a realizat o comparație video amănunțită, pe care o puteți urmări mai jos.

Mafia: Definitive Edition este un remake complet al primului joc din serie, realizat de această dată de studioul Hangar 13. De altfel, Haden Blackman, conducătorul celor de la Hangar 13, promite că fiecare element al vechiului joc a fost reprodus, regândit și îmbunătățit:

Tot ce ține de joc a fost reconstruit. Fiecare model, fiecare textură, toate secvențele cinematice au fost filmate din nou, iar gameplay-ul a fost refăcut în întregime. Am păstrat aceleași momente-cheie din jocul original, povestea este, în mare parte, la fel, întorsăturile de situație sunt aceleași, toate misiunile vor fi incluse, însă absolut totul a fost reconstruit de la zero.

Disponibil și în cadrul pachetului Mafia Trilogy

În comparație cu originalul, Mafia: Definitive Edition a fost construit folosind motorul grafic din Mafia III, jocul urmând să poată fi achiționat în două feluri: fie de sine stătător, fie ca parte a Mafia Trilogy, un pachet ce mai include edițiile remasterizate Mafia II: Definitive Edition și Mafia III: Definitive Edition.

Mafia: Definitive Edition urmează să fie lansat pe 28 august 2020, precomenzile fiind disponibile chiar acum pe Steam, la un preț echivalent cu 39,99€.

Cei care aleg să achiziționeze pachetul Mafia Trilogy vor avea acces imediat la Mafia II: Definitive Edition și Mafia III: Definitive Edition, urmând să primească Mafia: Definitive Edition atunci când acest remake va fi disponibil, pe 28 august 2020.

Pachetul Mafia Trilogy este disponibil acum prin intermediul Steam (PC), PlayStation Store (PS4) și Microsoft Store (Xbox One), la un preț de 59,99€ pe Steam sau 289,90 lei pe PlayStation Store.

Mafia: Definitive Edition comparație

Surse: WCCFTech, TripleADigest

Urmărește Go4Games.ro pe Google News