Middle-earth: Shadow of Mordor – dată de lansare şi trailer nou

| 03.04.2014
Middle-earth: Shadow of Mordor - dată de lansare şi trailer nou

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Monolith au anunţat data de lansare pentru Middle-earth: Shadow Of Mordor7 octombrie 2014, dezvăluită prin intermediul celui mai nou trailer al jocului.

Middle-earth: Shadow Of Mordor este un titlu de acţiune third person plasat în universul Lord of The Rings. Povestea se învârte în jurul lui Talion, un ranger a cărui familie este ucisă în faţa propriilor ochi. Doborât în noaptea în care Sauron şi armatele sale s-au întors în Mordor, Talion este readus la viaţă de un Spirit al răzbunării, fiindu-i oferite abilităţile unui Wraith.

Marea noutate adusa de joc este Nemesis System, rutine ce vor permite crearea procedurală a monştrilor întâlniţi, în funcţie de acţiunile şi deciziile jucătorului. Astfel, fiecare inamic pe care Talion îl va înfrunta va fi unic, diferenţiat de personalitatea sa, de punctele sale forte sau de slăbiciuni.

Middle-earth: Shadow Of Mordor va fi lansat pe 7 octombrie 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4. Cei care aleg să precomande jocul vor primi The Dark Ranger bonus pack (care va include un skin Dark Ranger, precum şi Test of Power Challenge Mode, alături de leaderboards pentru acest mod de joc).

Middle-earth Shadow of Mordor

Urmărește Go4Games.ro pe Google News