Middle-earth: Shadow of Mordor – gameplay cu arme şi rune

| 20.05.2014
Middle-earth: Shadow of Mordor - gameplay cu arme şi rune

Warner Bros. Interactive Entertainment şi Monolith au început o nouă serie de trailere de gameplay pentru Middle-earth: Shadow of Mordor. Primul dintre acestea poate fi vizionat în continuare şi este dedicat sistemului de rune ce vor putea fi aplicate armelor pe care eroul Talion le va putea mânui in bătălie.

Middle-earth: Shadow Of Mordor este un titlu de acţiune third person plasat în universul Lord of The Rings. Povestea se învârte în jurul lui Talion, un ranger a cărui familie este ucisă în faţa propriilor ochi. Doborât în noaptea în care Sauron şi armatele sale s-au întors în Mordor, Talion este readus la viaţă de un Spirit al răzbunării, fiindu-i oferite abilităţile unui Wraith.

Marea noutate adusa de joc este Nemesis System, rutine ce vor permite crearea procedurală a monştrilor întâlniţi, în funcţie de acţiunile şi deciziile jucătorului. Astfel, fiecare inamic pe care Talion îl va înfrunta va fi unic, diferenţiat de personalitatea sa, de punctele sale forte sau de slăbiciuni.

Middle-earth: Shadow Of Mordor va fi lansat pe 7 octombrie 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4.

Middle-earth: Shadow of Mordor

Urmărește Go4Games.ro pe Google News