Mortal Kombat Komplete Edition a fost lansat pe PC

| 04.07.2013
Mortal Kombat Komplete Edition a fost lansat pe PC

Warner Bros. Interactive Entertainment a anunţat faptul că ediţia de PC a jocului Mortal Kombat Komplete Edition poate fi descărcată prin intermediul sistemului de distribuţie digitală Steam. Jocul poate pe achiziţionat direct de pe Steam, la preţul de 27,99€, sau prin intermediul magazinelor terţe, precum Greenman Gaming, la 29,99$ (poate fi aplicată şi o reducere de 25% prin intermediul voucherelor).

Mortal Kombat Komplete Edition a fost realizat de NetherRealm Studios folosind Unreal Engine 3 şi a fost portat pe PC de echipa de la High Voltage Software. Mai mult, ediţia pentru PC a jocului include toate pachetele DLC lansate pe console.

Mortal Kombat Komplete Edition pentru PC oferă toate modurile de joc prezente în versiunile de console ale jocului (Tag Team, Challenge Tower, Story Mode), precum şi modurile online, inclusiv King of The Hill. Nu lipseşte nici suportul pentru achievement-uri şi leaderboard-uri.

Mortal Kombat Komplete Edition pentru PC va fi lansat şi în versiune retail (produs ambalat, comercializat în magazinele de profil) începând cu 2 august 2013.

Mortal Kombat Komplete Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News