NVIDIA DLSS, implementat în trei jocuri noi. Un nou driver Game Ready este disponibil

| 18.04.2024
NVIDIA DLSS, implementat în trei jocuri noi. Un nou driver Game Ready este disponibil
Foto: NVIDIA

Ne-am obișnuit ca, în fiecare săptămână, noi titluri să integreze NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și efecte grafice Ray-Traced avansate, oferind astfel avantaje vizibile pentru edițiile de PC ale acestor jocuri. Nici săptămâna aceasta nu face excepție, cu noi jocuri care intră în familia celor care oferă suport pentru tehnologiile RTX.

Astfel, Maner Lords, jocul #1 din wishlist-urile utilizatorilor de Steam, se va lansa in regim Early Access pe 26 aprilie 2024, cu suport pentru DLSS 2, care promite un spor de performanta de aproximativ 47%.

De asemenea, jocul cu zombies Welcome to ParadiZe a primit un update care îi adaugă suportul pentru DLSS 2, dar și NVIDIA DLAA (Deep Learning Anti Aliasing).

Nu în ultimul rând, Oddsparks: An Automation va fi disponibil din 24 aprilie 2024 cu suport pentru DLSS 2 si DLAA, oferind astfel uneltele necesare pentru a spori performanța, dar și pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.

Mai mult, un nou driver Game Ready este disponibil acum pentru utilizatorii de soluții video GeForce, acesta aducând optimizări pentru jocurile Manor Lords și No Rest for the Wicked.

NVIDIA DLSS
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News