Originile seriei Assassin’s Creed au fost dezvăluite

| 07.05.2012
Originile seriei Assassin’s Creed au fost dezvăluite

Cu un prim titlu lansat în 2007, Assassin’s Creed a devenit una dintre cele mai apreciate şi bine vândute serii de jocuri apărute în ultimii ani, bucurându-se de o simpatie deosebită, mai ales din partea gamerilor de la noi din ţară. Astfel, de-a lungul anilor, aventurile lui Altair, Ezio Auditore şi Desmond Miles s-au vândut în zeci de milioane de exemplare.

Totuşi, Assassin’s Creed, la origini, era foarte diferit de jocurile cu care ne-am obişnuit astăzi. Pe pagina oficială de Facebook a jocului a fost publicată o serie de artwork-uri ce datează din 2004, atunci când Assassin’s Creed se afla încă în faza conceptuală. La acea vreme, personajul principal trebuia să fie o femeie, după cum puteţi observa în galeria ataşată.

Mai mult, se pare că Assassin’s Creed trebuia să fie iniţial un nou titlu al seriei Prince of Persia, dacă ar fi să ne luăm dupa secvenţele video de arhivă de mai jos. Assassin’s Creed III este aşteptat pe 31 octombrie 2012 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, datele de lansare pentru versiunile de PC şi Nintendo Wii U nefiind confirmate încă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News