(P) Discovery şi UPC România îl aduc la Bucureşti pe Joel Lambert, gazda noii emisiuni Discovery Channel, Manhunt

| 27.02.2014
(P) Discovery şi UPC România îl aduc la Bucureşti pe Joel Lambert, gazda noii emisiuni Discovery Channel, Manhunt

Joel Lambert, fost militar Navy Seal, specializat în misiuni de supravieţuire şi evadare, şi gazda emisiunii Manhunt , se va lăsa urmărit prin Bucureşti în cadrul unei competiţii pline de adrenalină. Pe 28 februarie, Joel va participa în premieră mondială la un joc extrem de-a şoarecele şi pisica, desfăşurat „pe viu” pe străzile din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Discovery Networks cu sprijinul UPC România.

Cei care vor să participe la urmărire se pot alătura uneia dintre cele trei echipe formate din „forţe speciale”, care îl vor vâna pe Joel. Astfel, oricine le poate da o mână de ajutor online urmăritorilor, devenind parte a „creierului” care le va da indicaţii despre localizarea lui Joel pe teren. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe website-ul http://bucharestmanhunt.discovery.ro/ până pe 28 februarie inclusiv.

Pe parcursul urmăririi, participanţii vor putea fi alături de Joel şi de “trupele speciale” prin intermediul camerelor care vor filma întreaga acţiune şi o vor transmite live prin video streaming pe website-ul dedicat campaniei.

Competiţia are şi premii – 3 dispozitive GPS Garmin MAP 62 care vor fi acordate prin tragere la sorţi fanilor care se vor înscrie în competiţie.

Cine vrea să-şi testeze abilităţile şi să se pregătească pentru marea urmărire, poate accesa secţiunea „Antrenează-te” de pe website.

Despre emisiunea Manhunt

Manhunt este o nouă emisiune care îl urmăreşte pe Joel Lambert, fost membru al trupelor de elită SEAL, într-o versiune extremă a jocului “de-a v-aţi ascunselea”. Având la dispoziţie doar ceea ce poate duce într-un rucsac, Joel se întrece cu membri ai celor mai prestigioase trupe militare de elită şi echipe de urmărire din lume, încercând să reziste 48 de ore fără a fi prins. Punând în prim-plan fiorul urmăririi, dar şi ingeniozitatea permanent alimentată de spaima fugarului de a nu fi prins, programul menţine un nivel ridicat de adrenalină. Manhunt va avea premiera duminică, 2 martie, de la ora 22.00.

Expert în misiuni de evadare şi fugă, Joel identifică şi foloseşte în favoarea sa punctele slabe ale fiecărei unităţi de elită. Însă misiunea lui este îngreunată pentru că el trebuie să facă faţă deshidratării, foamei şi forţelor naturii. Aşadar, va reuşi oare Joel să scape? Sau va deveni o victimă fie a urmăritorilor lui, fie a mediului în care se derulează cursa?

Manhunt este un program produs pentru Discovery Networks International de către Discovery Studios. Sarah Davies este producătorul executiv pentru DNI, iar Eddie Barbini şi Brian Knappmiller sunt producătorii executivi pentru Discovery Studios.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi http://bucharestmanhunt.discovery.ro/ sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Tags:
Urmărește Go4Games.ro pe Google News